Izvor: Blic, 07.Mar.2022, 23:51

"BILA SAM UPLAŠENA, IMALA SAM PRITISAK" Sara Jo se prvi put oglasila nakon finala Beovizije 2022: "Bilo mi je žao što mi je promaklo da odem u Torino"

Pevačica Sara Jo na nedavno održanoj "Pesmi za Evroviziju '22" zauzela je drugo mesto, a nedeljama unazad važila je za jednog od favorita na ovom takmičenju, dok je mnoge oduševila spektaklom koji je priredila za ovu priliku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sara Jo prekinula tišinu: "Bila sam uplašena, osećala pritisak"

Izvor: B92, 08.Mar.2022, 00:02

Pevačica Sara Jo na nedavno održanoj "Pesmi za Evroviziju '22" zauzela je drugo mesto, a nedeljama unazad važila je za jednog od favorita na ovom takmičenju, dok je mnoge oduševila spektaklom koji je priredila za ovu priliku, a sada je prekinula tišinu i prvi put se oglasila..Konstrakta je u finalu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.