Anastasija BI POBEDILA: Bivši učesnik Evrovizije progovorio o takmičenju, a ono što kaže o Neveni IZNENADIĆE MNOGE!

Izvor: Story, 16.Apr.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija BI POBEDILA: Bivši učesnik Evrovizije progovorio o takmičenju, a ono što kaže o Neveni IZNENADIĆE MNOGE!

Nevena Božović sledećeg meseca predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Tel Avivu pesmom “Kruna”. Lepa pevačica svojski se trudi da čitavu naciju predstavi na najbolji mogući način na ovom muzičkom festivalu, međutim, nisu svi zadovoljni time što će nam baš ona biti predstavnica. Mnogi komentarišu da bi bolji izbor bila neka druga imena sa naše muzičke ... The post Anastasija BI POBEDILA: Bivši učesnik Evrovizije progovorio o takmičenju, a ono što kaže o Neveni IZNENADIĆE MNOGE! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

BOLJE DA SMO POSLALI ANASTASIJU NA EVROVIZIJU! ON izbor Srbije za Evroviziju smatra TOTALNO POGREŠNIM

Izvor: Scandal.rs, 17.Apr.2019, 00:40

Kao deo grupe “No name”, Danijel Alibabić je pre više godina, tada zajedničku državu Srbiju i Crnu Goru, predstavljao na pesmi “Evrovizije”. Ove godine, Srbiju na tom festivalu predstavlja Nevena Božović, ali se čini da u Srbiji ne postoji veliko interesovanje ni za “Evroviziju” ni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.