Izvor: Scandal.rs, 17.Apr.2019, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLJE DA SMO POSLALI ANASTASIJU NA EVROVIZIJU! ON izbor Srbije za Evroviziju smatra TOTALNO POGREŠNIM

Kao deo grupe “No name”, Danijel Alibabić je pre više godina, tada zajedničku državu Srbiju i Crnu Goru, predstavljao na pesmi “Evrovizije”. Ove godine, Srbiju na tom festivalu predstavlja Nevena Božović, ali se čini da u Srbiji ne postoji veliko interesovanje ni za “Evroviziju” ni za Nevenu kao predstavnika naše zemlje. Evo šta  Danijel kaže The post BOLJE DA SMO POSLALI ANASTASIJU NA EVROVIZIJU! ON izbor Srbije za Evroviziju smatra TOTALNO POGREŠNIM appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ON MISLI DA JE IZBOR POGREŠAN! Bolje da smo na Evroviziju poslali Anastasiju Ražnatović, SRBIJA BI ONDA POBEDILA!

Izvor: Svet, 17.Apr.2019

Kao član grupe “No name”, Danijel Alibabić je 2005. godine predstavljao na pesmi “Evrovizije”, tada, Srbiju i Crnu Goru.. Ove godine našu zemlju na pomenutom takmičenju predstavlja Nevena Božović, a Danijel Alibabić ima mišljenje o našoj predstavnici, ali i o euforiji pred takmičenje:. “Smatram...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.