Ako pobedim skidam se gola na bini! Zejna zapanjila sve izjavom na finalu Pesme za Evroviziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2023, 23:02

"Ako pobedim skidam se gola na bini!" Zejna zapanjila sve izjavom na finalu "Pesme za Evroviziju"

"Ja se svima obraćam ljudski, da ne okrećemo na patetiku."

Pevačica Zejna Murkić pojavila se na finalu takmičenja "Pesma za Evroviziju" u crnom izdanju.

Zejna je publiku osvojila pesmom "Rumba", te se izdvojila kao jedan od glavnih favorita za pobedu na pomenutom festivalu.

Zejna je odgovorila kako komentariše negativne komentare povoodo

- Jako bitan je pristup tom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problemu i kako se ljudima obraćamo. Ja se svima obraćam ljudski, da ne okrećemo na patetiku. Našla sam put da shvate moju poentu da treba što više da pričamo o tome. Mene to ne dotiče. Nema svrhe raspravljati se, ali ima svrhe podržati one koji dele moje mišljenje. Svi su me podržali, Biljana Srbljanović, Marija Šerifović...

Pitali su je da li opet ima probleme sa haljinom koja joj spada.

- Nek pada, ako pobedim skidam se gola!

Otkrila je i da li je imala zdravstvene probleme i kako je reagovala na komentare da joj fali kondicija za nastup.

- Imala sam jednu infuziju, nisam imala dan odmora. Pomoglo mi je posebno za glas. Nek probaju da igraju i pevaju moju pesmu ti što kritikuju, neka prate one devojke koje igraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.