Seksualna diskriminacija na Evroviziji?

Izvor: Poznati.info, 11.Maj.2011, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksualna diskriminacija na Evroviziji?

Izgleda da nemamo samo mi u Srbiji problem sa seksualnom diskriminacijom u društvu. Obezbeđenje ovogodišnje Evrovizije u Diseldorfu je imalo za vikend manji incident koji je rešen brzom akcijom.
Da li slučajno ili namerno, izraelski transvestit Dana Intenešenel je doživela neprijatnost u nedelju uveče. Dok je prolazila hodnikom u hotelu, presrela ju je grupa pijanih fanova koji su takođe tamo boravili. Videvši >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da su pod uticajem alkohola, pokušala je da ih zaobiđe, ali nije uspela da prođe neopaženo. Jedan od pijanaca je primetio da ona 'beži', te je potrčao za njom i povukao je za kosu.
Brzom reakcijom obezbeđenja, izbegnut je veći incident, a sudionici su udaljeni iz hotela.
Slične, interesantne teme: Bokija 13 napali navijači pred derbi Era Ojdanić zamalo ubio svoju devojku Ivanu Srpska Paris Hilton se izvinila Srbiji
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.