Prodaja karata za Evrosong u Moskvi

Izvor: RTS, 16.Mar.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja karata za "Evrosong" u Moskvi

Počela prodaja karata za Pesmu Evrovizije u Moskvi. U okviru takmičenja predviđeno održavanje 12 šou-programa. Očekuje se da će ovu muzičku manifestaciju posetiti oko 20.000 gledalaca.

Karte za takmičenje za najbolju pesmu Evrovizije, koje će biti održano u Moskvi od 11. do 16. maja, pojavile su se danas u prodaji.

Ruske agencije izveštavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je u okviru takmičenja predviđeno održavanje 12 šou-programa, uključujući i probe sa zvukom, scenskim i drugim specijalnim efektima.

Na svakom koncertu očekuje se oko 20.000 gledalaca, naveo je Itar-Tass.

Karte za takmičenje u moskovskom sportskom centru "Olimpijski", uz učešće 43 zemlje, imaju nekoliko stepeni zaštite, koja uključuje holograme i kodove sa informacijama o vremenu, redu i mestu u sali, što će očitavati specijalan elektronski uređaj na ulazu u sportski kompleks.

Za polufinale 12. i 14. maja karte će koštati od 800 (oko 18 evra) do 20.000 rubalja (približno 442 evra).

Za finale će karte biti najskuplje - od 1.000 rubalja (oko 22 evra) do 30.000 rubalja (664 evra), a najjeftinije su za dnevne i večernje probe od 300 (oko sedam evra) do 1.800 rubalja (približno 40 evra).

Muzički producent takmičenja Jurij Aksjuta rekao je da su najskuplje karte VIP, koje podrazumevaju parking za automobil i odvojeni ulaz.

Kupovina i rezervacija karata moguća je i preko zvaničnog kontakt-centra, kao i preko zvaničnog sajta www.eurovision.1tv.ru, na biletarnicama Olimpijskog i kod zvaničnih partnera parter.ru, kontramarka.ru, ticketland, kassir.ru, concert.ru, showtrade, preneo je Itar-Tass.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.