Natalija na TV-u! (VIDEO)

Izvor: S media, 21.Mar.2011, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natalija na TV-u! (VIDEO)

Voditeljka Radija S Natalija Milosavljević gostovala je u jutarnjem programu TV Avala u kojem je sa voditeljima Ivanom Lazarević i Ivanom Golušinom prelistavala štampu, komentarisala Evroviziju i govorila o portalu S media.

Voditeljka radijske emisije "Dan sa Natalijom" godinama prati Evroviziju, pa se tako priprema i za ovogodišnje takmičenje na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kojem visoke pozicije "predviđa" Italiji ali i predstavniku Bosne Dinu Merlinu. Naravno, ekskluzivne vesti iz Dizeldorfa moći će da čuju slušaoci Radija S, ali i posetioci portala S media o kojem ja Natalija takođe govorila.

Natine želje na slovo S...

- S media portal broji više od milion i po posetilaca mesečno i zaista smo ponosni na to! Redakciju čini više od 20 novinara, a portal je skoro dobio i novi dizajn koji sami prilagođavate u skladu sa vašim interesovanjima te tako možete prioritet dati vestima informative, sporta, zabave, rekla je Natalija Milosavljević u svom TV gostovanju, ali se ubrzo vratila u radijski studio odakle provodi dane sa vama.

Đorđe pronašao drugi dijamant! (FOTO, VIDEO)

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.