Hrvati očekuju debakl na Evroviziji (VIDEO)

Izvor: S media, 05.Maj.2011, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati očekuju debakl na Evroviziji (VIDEO)

Predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu Darija Kinzer, dane provodi na probama, ali njenim nastupom malo ko je zadovoljan. Hrvatski mediji prenose da ih očekuje još jedan debakl na takmičenju i da nemaju gotovo nikakve šanse da takmičenje dovedu u Zagreb.

Svi predstavnici zemalja trude se da već na prvim probama očaraju sve prisutne u Dizeldorfu i prikupe poene za polufinalne večeri Evrovizije. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << predstavnica Hrvatske, Darija Kinzer, nije blistala ni na probi, pa kako prenosi hrvatski RTL bilo je više razloga za suze.

Dino Merlin juriša na pobedu! (VIDEO)

Nina: Spremna sam, jedva čekam Eurosong! (VIDEO,FOTO)

Dino Merlin: Prva proba u Dizeldorfu (VIDEO)

Trenutno je malo onih koji veruju u uspeh pesme "Celebrate" a to pokazuju i kladionice koje komšijskoj kompoziciji predviđaju 40-to mesto. Izgleda da Darija nema jaku podršku ni mediji iz "lijepe njihove" jer su brojni negativni komentarii na njen scenski nastup. Možda je za "lošu atmosferu" u hrvatskoj elegaciji kriv i redni broj pod kojim Kinzerova nastupa- 13...

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska očekuje debakl na Evroviziji

Izvor: Svet, 05.Maj.2011

Predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu Darija Kinzer, dane provodi na probama, ali njenim nastupom malo ko je zadovoljan. Hrvatski mediji prenose da ih očekuje još jedan debakl na takmičenju i da nemaju gotovo nikakve šanse da takmičenje dovedu u Zagreb. Svi predstavnici zemalja trude...

Nastavak na Svet...

Hrvatska očekuje debakl na Evroviziji

Izvor: medio.rs, 05.Maj.2011

Predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu Darija Kinzer, dane provodi na probama, ali njenim nastupom malo ko je zadovoljan.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.