„Cipela“ i sa trubačima

Izvor: Blic, 18.Apr.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Cipela“ i sa trubačima

Naši ovogodišnji predstavnici na „Evroviziji” u Moskvi Marko Kon i Milan Nikolić snimili su svoju takmičarsku pesmu „Cipela” u novoj verziji, i to sa trubačima.



„Cipela” u novom aranžmanu urađena je u saradnji Kona, Nikolića, kompozitora Aleksandra Kopca, trubača Ljubljanskog džez orkestra Dragana Ristevskog i Gorana Bregovića. Svi fanovi „Cipele” mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čuti kako ova pesma zvuči uz trubače na RTS-ovom sajtu, a pored ove verzije pesme, Kon je najavio da će „Cipela” biti otpevana i na nekoliko svetskih jezika.

- Upravo smo uradili pesmu na francuskom jeziku, biće verzija na ruskom, engleskom i na još dva jezika. U planu je da uradimo i takozvanu dens ili haus verziju pesme, kao i tango verziju, koja će biti nešto sporija ,i latino verziju - rekao je nedavno Marko Kon, koji u Moskvi nastupa 14. maja kao četvrti izvođač u drugom polufinalu.

- Nisam tremaroš, postoji ta doza odgovornosti koju osećam, ali ne bih rekao da je to trema. Jako dobro poznajem ceo taj cirkus, u najpozitivnijem smislu te reči, ali nije isto biti izvođač i autor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.