Šuker u Izvršnom odboru UEFA

Izvor: Sportal.rs, 24.Mar.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šuker u Izvršnom odboru UEFA

Davor Šuker je izabran za člana Izvršnog odbora Evropske fudbalske unije (UEFA) pošto je dobio 34 glasa od mogućih 54, potvrđeno je na sajtu Hrvatskog fudbaslkog saveza (HNS), na čijem je čelu. Šuker je izabran na 39. redovnom kongresu UEFA u Beču, a mandat će trajati četiri godine.

Podsetimo. kandidatura Šukera je pre nekoliko dana izazvala buru i u srpskoj javnosti. Fudbalski savez Srbije prvo je najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << podršku, ali zatim posle protesta Koalicije udruženja izbeglica naveo da će odluka o podršci biti preispitana. Na kraju, FSS je izdao saopštenje u kojem je rečeno da se o stavu tokom glasanja neće javno izjašnjavati.

(Foto: BETAPHOTO/HINA/Lana SLIVAR DOMINIC/DS)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.