Šefica Evropske komisije upozorava na opasnost potpunog prekida isporuke ruskog gasa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jul.2022, 16:27

Šefica Evropske komisije upozorava na opasnost potpunog prekida isporuke ruskog gasa

Predsednica Evropske komisije (EK) Ursula fon der Lajen (von der Leyen) izjavila je 6.jula da Evropska unija treba da napravi hitne planove kako bi se pripremila za potpuni prekid isporuke ruskog gasa nakon invazije te zemlje na Ukrajinu. Fon der Lajen je najavila da će Komisija sredinom jula objaviti planove za vanredne situacije širom EU kako bi osigurala "protok gasa tamo gde je najpotrebniji", u slučaju potpunog prekida isporuka ruskog gasa. EU je već uvela sankcije Rusiji i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fon der Lajen: Pripreme za prekid isporuka ruskog gasa

Izvor: Danas, 06.Jul.2022

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da Evropska unija treba da napravi hitne planove kako bi se pripremila za potpuni prekid isporuke ruskog gasa nakon invazije te zemlje na Ukrajinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.