Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2022, 10:39

Fon der Lajen: Može doći do potpunog prekida isporuke ruskog gasa EU

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da Evropska unija (EU) hitno treba da napravi planove kako bi se pripremila za potpuno isključenje ruskog gasa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fon der Lejen: Napraviti hitne planove za potpuno isključenje ruskog gasa

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2022

STRAZBUR - Šef Evropske komisije Ursula fon der Lejen izjavila je danas da Evropska unija (EU) treba da napravi hitne planove kako bi se pripremila za potpuno isključenje ruskog gasa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

EU: Pripremamo pravni okvir za prenos zamrznutih ruskih sredstava za obnovu Ukrajine

Izvor: Vostok.rs, 06.Jul.2022

Evropska komisija priprema pravni okvir za prenos zamrznutih ruskih sredstava za obnovu Ukrajine, izjavila je predsednik Evropske komisije Ursula fon der Lajen, govoreći u Evropskom parlamentu. „Evropska komisija to smatra pravednim i priprema pravni okvir da zamrznuta ruska imovina i imovina ruskih...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.