Novi dan o pregovorima Srbije i EU i talentovanim naučnicima

Izvor: N1 televizija, 01.Jun.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o pregovorima Srbije i EU i talentovanim naučnicima

Šta za Srbiju znači postignuta saglasnost oko otvaranja poglavlja 23 u pregovorima Srbije sa Evropskom unijom? Koliko dug proces priključenja EU otvara prostor za evroskepticizam? Kakav odnos imaju mladi prema evrointegracijama? O ovome u temi jutra Novog dana govoriće generalna sekretarka Evropskog pokreta u Srbiji Maja Bobić.

Spisateljica i novinarka Vesna Dedić komentariše aktuelnosti o kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << piše dnevna štampa.

Talentovani, perspektivni naučnici dobili su šansu za napredovanje kroz program "Pokreni se za nauku". Jedna od stipendista je i Ana Đorđević, a od nje saznajte koliko je teško baviti se naučnim radom u Srbiji i kako realizovati svoju naučnu ideju.

Beogradski pop rok sastav Kiki i Piloti sledećeg petka na Adi otvaraju manifestaciju APA Beer Garden. Više o koncertu u rubrici Izlog, od frontmena Kikija Lesendrića.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.