Konkurs EuroMjuza – Neka se čuje i tvoj glas

Izvor: Megafon.co, 27.Maj.2020, 14:43

Konkurs EuroMjuza – Neka se čuje i tvoj glas

Nagradni konkurs EuroMjuza pod sloganom – Neka se čuje i tvoj glas, je raspisan.
“Delegacija Evropske unije u Srbiji raspisala je nagradno muzičko takmičenje EuroMjuza, sa idejom da podrži i predstavi široj javnosti talentovane ljude koji vole evropsku muziku. Iz dobro poznatih razloga Evrovizija se ove godine ne održava. >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << A takmičenje EuroMjuza koje se odvija na instagramu je jedan od načina da uživamo u omiljenim evrovizijskim hitovima”, kažu organizatori.
Ako slušaš i voliš da pevaš evropsku muziku, snimi video sa jednom od pesama sa Evrovizije ili sa područja zemalja članica EU i osvoji vaučer u vrednosti od 1.000, 500 ili 250 evra za muzičku opremu, poručuju organizatori zainteresovanima.
Uslovi za učešće Svi zainteresovani za konkurs treba da urade sledeće:
– Snime video u trajanju do minut i po. Pesma treba da bude sa takmičenja za pesmu Evrovizije ili iz neke od zemalja članica Evropske unije.
– Postave video na svoj Instagram nalog (profil mora biti javan do kraja trajanja konkursa) uz obavezan tag na videu @eusrbija i obavezne #EuroMjuza #EUzaTebe. Potrebno je u opisu navesti naziv pesme i ime izvođača. Ukoliko video nema sve navedeno, neće ući u izbor za nagradu.
Publika glasa za svog favorita na instagramu sve do 3. juna u 23.59, kada se pravi presek. Nakon preseka, sedam video snimaka sa najvećim brojem lajkova ulazi u finale koje će se održati u Beogradu, u nedelju 7. juna.
Finale će biti uživo emitovano na FB stranici @EUSrbija. Tokom finalne večeri, finalisti će biti u prilici da uživo izvedu pesmu koja im je omogućila ulazak u finale. Polovina glasova dolazi od publike koja će moći da glasa za svog omiljenog izvođača putem fejsbuk stranice, a drugu polovinu predstavljaju glasovi žirija.
Konkurs EuroMjuza – nagrade za najbolje – Prva nagrada – vaučer u vrednosti od 1.000 evra za muzičku opremu;
– Druga nagrada – vaučer u vrednosti od 500 evra za muzičku opremu;
– Treća nagrada – vaučer u vrednosti od 250 evra za muzičku opremu.
Svi finalisti dobiće utešne nagrade.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.