Eskobar o davanju legitimiteta Americi za genocidu nad Srbima počinjen 1999. godine

Izvor: KMnovine.com, 07.Feb.2023, 19:06

Eskobar o davanju legitimiteta Americi za genocidu nad Srbima počinjen 1999. godine

Eskobar objasnio kako Amerika želi da obezbedi legitimitet genocidu nad Srbima počinjem 1999. godine Amerika bi nakon svega da obezbedi legitimitet bestijalnom zločinu koji je počinila nad Srbijom 1999. godine jer bez toga, taj zločin nije dovršen.




Ovo je potvrdio i zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijel Eskobar izjavom da Sjedinjene Države u potpunosti podržavaju dijalog "Kosova i Srbije", koji se vodi pod okriljem >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Evropske unije (EU), i smatraju da "međusobno priznanje" treba da bude krajnji cilj tog procesa.

Eskobar je nastavio dalje da ponižava Srbiju kojoj su prolili krv kako bi joj oteli deo teritorije ali taj posao nikako da privedu kraju.

"Smatramo da sve zemlje regiona treba da se međusobno priznaju, da smanje barijere u trgovini, pomognu u rešavanju otvorenih pitanja koja su tu od devedesetih godina i da napreduju u procesu evropskih integracija", rekao je Eskobar

Sve ovo što Eskobar govori su mahom laži koje imaju ulogu da zamaskiraju istinu i zločinačko ophođenje Amerike prema Srbima koje traje već više od tri decenije bez prestanka!

Eskobar je otkrio da francusko-nemački plan, odnosno sada evropski predlog koji nije dostupan javnosti, ima odredbu da „svi postojeći sporazumi“ moraju biti implementirani.

Dakle, Amerikanci žele "dobro" i Srbiji, kako kažu ali sporazum i predlog sporazuma kojim to dobro treba da se formuliše - nije dostupan javnosti!

"Kako god da napredujete u dijalogu pod okriljem EU, imaćete Zajednicu srpskih opština. Zato uvek kažem da će ona biti primenjena u nekom trenutku. Da li sadašnja vlada Kosova prihvata tu obavezu, ili ne, to nije sporazum između Kurtija i Srbije. To je sporazum između Srbije i Kosova i zato govorim da će se to dogoditi", naglasio je Eskobar.



   
Milica Rakić je jedno od 80-toro dece koje ej NATO krvnički, i najčešće svesno i sa nemrom, ubio tokom agresije 1999. godine. Tako izgleda njihova politika "dobra".

   

Sporazumi o kojima govori Eskobar, a što mora da bude naglašeno srpskoj javnosti, nisu legitmni! Osim što su sklopljeni bez ikakvog pristanka Skupštine i naroda pre svega, oni su antiustavni a još od prvog pa do današnjeg dana - tajni, skriveni i, kako se na terenu pokazalo, izuzetno štetni po interese države Srbije i korak po korak rade na njenom potpunom nestajanju naročito na Kosovu i Metohiji gde je taj proces već odmakao do sada.

To će biti osnov sporazuma o normalizaciji i nema zaobilaženja te obaveze, naglasio je on.

Reči Gabrijela Eskobara treba shvatiti kao pretnju Srbiji najvećeg stepena i alarmirati sve pojedince kako bi naterali sistem da spreči pogubne efekte takvih "sporazum" koji se nameću. Ukoliko sistem i oni čija je dužnost da to učine, nisu u stanju ili ne žele, svaki građanin Srbije ima dužnost da svim sredstvima to učini budući da su građani Srbije nosioci njenog suvereniteta!


   
Zločin u Grdelici koji su 1999. počinile NATO snage pod vođstvom Amerike, takođe je posledica "sporazuma" koji nije bio dostupan javnosti. Sklapanjem pomenutog sporazuma, posledice će biti dalekosežnije po državu Srbiju  injemn narod!    




Eskobar je još rekao da je cilj Amerike "da imamo mirne, održive i predvidive odnose između dve zemlje" a svoju uverenost da će plan biti prihvaćen temelji na „hitnosti“ koju Evropljani i Amerikanci saopštavaju stranama o potrebi da se to učini!


Drugim rečima, Eskobar objašnjava da je potpuno uveren da će pritisci koje oni vrše na korumpirani i izdajnički režim Aleksandra Vučića dati rezultat i to baš onaj koji žele.


Eskobar nema nikakav problem da slaže koliko god treba kako bi nekoga ubedio da je zlo koje čine, u stvari dobro pa kaže:

"Da budemo jasni, želimo da za obe strane to bude pobeda. Želimo da obe strane budu sposobne da izvuku koristi od mirnodopskih rešenja i otvore vrata evropskih integracije" kaže on.



   
Američka propaganda.    





Što se srpskog naroda tiče njemu je sve jasno a i sam je u više istraživanja jasno stavio do znanja celom svetu da otimanje Kosova i Metohije ne dolazi u obzir.


A ni "evropske integracije" ne zvuče ni malo privlačno čak i da nije ranije neispunjenih obećanja da će Srbija na tom putu napredovati ako preda "ratne zločince" Mladića, Karadžića, Šljivančanina..(Americi je ratni zločinac svako onaj ko je srpski narod branio od njihovog i napada njihovih poslušnika a kriminalac svako onaj ko ne pristaje na njihove diktate). Isto je tako bilo i ako srpska strana ne potpiše Briselski sporazum, ili šta je već sve bilo postavljeno kao uslov, neće biti dobro za nas.


Sve smo ispunili i kako se ispostavilo - svaki put uzalud! U stvari, i ne sasvim uzalud. Ispunjavajući ranije zahteve dat je ogroman doprinos da se na kraju ispostavi i zahtev za priznanjem šiptarskih separatista kao zasebne "države" na zemlji natopljenoj krvlju njenih branilaca kako bi ostalo to što jeste - srpska zemlja.


Ova nadobudna izjava Eskobara, u duhu siledžijskog narativa Sjedinjenih američkih država koje su postale ne svetski policajac broj 1 već svetski kriminalac broj 1, nedvosmisleno potvrđuju da ta zemlja žuri da zaokruži svoj zločin počinjen nad srpskim narodom 1999. godine. Na taj način bi odbrana Kosova i Metohije postala zločin jer ne mogu dva dobra i dve ispravne strane da ratuju jedna protiv druge a da zahtevaju određeni deo teritorije kao što se od Srbije zahteva predaja njenog dela teritorije Kosova i Metohije a sa njima i celokupna istorija, svetinje, narod, srž srpskog bića.


Ovakve izjave moraju da naiđu na oštre osude na srpskoj strani i ako to već političari nisu sposobni da urade, mahom jer su na njihovom platnom spisku, onda to mora svaki pojedinac koji ikako ima pristup javnom prostoru makar putem društvenih mreža. Sve dok se ne formira kritična maa koja će biti spremna da pokaže da će i fizički, pa i životima, da brani sveto Kosovo i Metohiju.


Urednički kolegijum KM novina,
Kosovo i Metohije, Srbija






* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.