Izvor: Pančevac-online.com, 06.Feb.2023, 19:14

SAMO SANJAJ MEĐUSOBNO PRIZNAVANJE: Predsednik Vučić odgovorio Eskobaru

Samo sanjaj! Ovo je kratak i jasan odgovor koje je za „Novosti“ dao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući izjavu zamenika pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijela Eskobara koji je kazao „da SAD u potpunosti podržavaju dijalog Kosova i Srbije, koji se vodi pod okriljem EU, i smatraju da međusobno priznanje treba da bude krajnji cilj tog […] The post SAMO SANJAJ MEĐUSOBNO PRIZNAVANJE: Predsednik Vučić odgovorio Eskobaru appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ ODUVAO ESKOBARA: Samo sanjaj međusobno priznavanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023

Vučič prokomentarisao izjavu Gabrijela Eskobara...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prokomentarisao je izjavu zamenika pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijela Eskobara koji je kazao da SAD u potpunosti podržavaju dijalog Kosova i Srbije, koji se vodi pod okriljem EU, i smatraju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Eskobar: Međusobno priznanje – krajnji cilj dijaloga Beograda i Prištine

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2023

Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijel Eskobar izjavio je da Sjedinjene Države u potpunosti podržavaju dijalog Kosova i Srbije, koji se vodi pod okriljem Evropske unije (EU).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.