Izvor: Piplmetar.rs, 14.Apr.2023, 05:30

Eskobar: SAD podržavaju „Otvoreni Balkan“

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar rekao je da Amerika podržava „Otvoreni Balkan“ i da na tu inicijativu gleda kao na pokušaj integracije u EU.
Eskobar je istakao da su trgovinski odnosi na dobrom putu, kao i da postoji još mnogo toga da se uradi kako bi se poboljšala investiciona klima, prenosi Kosovo online pozivajući se na Reporteri.
„Podržavamo inicijativu Otvoreni Balkan, podržavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << vaše napore da se integrišete bliže svojim susedima i Evropskoj uniji. Primećujemo mnogo pozitivnih stvari. Sada još uvek postoje stvari koje možete da uradite koje bi pomogle da se poboljša investiciona klima, posebno u pogledu privrednih sudova i nezavisnosti pravosuđa. Ali za sada su trgovinski odnosi zaista na dobrom putu i ​​vidimo da se dešavaju važne stvari“, rekao je Eskobar gostujući na albanskoj televiziji Top čenel.
Komentari

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.