DS: Draginov pravilnik isti kao u EU

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2013, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Draginov pravilnik isti kao u EU

Demokratska stranka, reagujući na krivičnu prijavu portiv Saše Dragina, koju su juče objavili mediji, traži da se objave istiniti podaci i pravilnik o metodama ispitivanja đubriva.

Saša Dragin

Juče je navedeno da je protiv Dragina podneta krivična prijava zbog sumnje da je omogućio unošenje opasnih i radioaktvinih materija u Srbiju.

DS kaže da, istine radi, treba reći da je vrednost dozvoljenog nivoa radioaktivnosti u pravilniku za koji se Dragin >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tereti identična kao i ona koja važi danas u Srbiji i identična kao vrednost koja važi u EU.

 

"Isto tako, istine radi, treba postaviti pitanje kako Saša Dragin, koji pravilnikom odredi jednake vrednosti koje i danas važe bude trovač, a sadašnja Vlada Srbije koja pravilnikom podigne dozvoljen nivo kancerogenog aflatoksina u mleku za 10 puta brine o zdravlju građana. Kakav fer proces i kakve uslove za pošteno suđenje Saša Dragin može da očekuje u atmosferi u kojoj se otvoreno poziva na njegov linč zbog krivične prijave o kojoj se tužilastvo čak nije ni izjasnilo?", saopštava Demokratska stranka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.