Čižov i Lajčak o kosovskom pitanju: Rezolucija 1244 i dalje relevantna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020, 06:34

Čižov i Lajčak o "kosovskom pitanju": Rezolucija 1244 i dalje relevantna

Stalni predstavnik Rusije pri EU Vladimir Čižov razgovarao je u ponedeljak u Briselu sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom o situaciji na Zapadnom Balkanu, posebno o dijalogu Beograda i Prištine.

Kako se navodi u saopštenju na sajtu misije Rusije u EU, na sastanku je istaknuto da je pravna osnova za rešavanje kosovskog pitanja Rezolucija 1244 Saveta bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << UN, koja je, kako se navodi, i dalje u potpunosti relevantna.

"Sagovornici su razgovarali o opštoj situaciji na Zapadnom Balkanu, uz fokus na stanje stvari i perspektivu dijaloga Beograda i Prištine, uz posredovanje Evropske unije", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čižov i Lajčak: Rezolucija 1244 osnova za rešavanje KiM

Izvor: RTS, 14.Jul.2020

Stalni predstavnik Rusije pri EU Vladimir Čižov razgovarao je u ponedeljak u Briselu sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom o situaciji na Zapadnom Balkanu, posebno o dijalogu Beograda i Prištine. . U saopštenju na sajtu misije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.