Izvor: RTS, 14.Jul.2020, 06:40

Čižov i Lajčak: Rezolucija 1244 osnova za rešavanje KiM

Stalni predstavnik Rusije pri EU Vladimir Čižov razgovarao je u ponedeljak u Briselu sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom o situaciji na Zapadnom Balkanu, posebno o dijalogu Beograda i Prištine.
U saopštenju na sajtu misije Rusije u EU navodi se da je na sastanku istaknuto da je pravna osnova za rešavanje kosovskog pitanja Rezolucija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 1244 Saveta bezbednosti UN, koja je, kako se navodi, i dalje u potpunosti relevantna.
"Sagovornici su razgovarali o opštoj situaciji na Zapadnom Balkanu, uz fokus na stanje stvari i perspektivu dijaloga Beograda i Prištine, uz posredovanje Evropske unije", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Moskva: Pravna osnova za rešavanje kosovskog pitanja je Rezolucija 1244

Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2020

Stalni predstavnik Rusije pri EU Vladimir Čižov razgovarao je sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. Do njihovog sastanka dolazi neposredno posle video-konferencije o Kosovu a uoči nove runde dijaloga u četvrtak, prve posle 20 meseci.. „Sagovornici...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.