Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2023, 19:17

Borelj:Brza i potpuna primena svih sporazuma Beograda i Prištine jedini put, održavanje bliskih odnosa sa Rusijom nije u skladu sa pristupom zemalja EU

Visoki predstavnik za spoljnu i bezbednosnu politiku Evropske unije Žozep Borelj, izjavio je danas da je brza i potpuna primena svih sporazuma postignutih u dijalogu Beograda i Prištine jedini put ka normalizaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borelj: Bliske veze sa Rusijom nisu kompatibilne sa evropskim integracijama

Izvor: Danas, 22.Maj.2023

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je danas da je sa ministrima spoljnih poslova zamalja Zapadnog Balkana razogovarao o ruskom uticaju i da je naglasio da bliske veze sa Rusijom nisu kompatibilne sa evropskim integracijama.

Nastavak na Danas...

Šta visoki predstavnik Evropske unije misli o saradnji Srbije sa Rusijom?

Izvor: Danas, 23.Maj.2023, 15:26

Visoki predstavnik Evropske unije za zajedničku spoljnu politiku Žozep Borelj upozorio je Srbiju da se evroatlantske težnje ne poklapaju sa odnosima koje ta zemlja ima sa Rusijom, piše Oslobođenje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.