Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 19:14

"TENZIJE I PROVOKACIJE MORAJU DA SE PREKINU" Borelj o dijalogu Beograda i Prištine: Potpuna primena svih sporazuma je jedini put ka normalizaciji

Visoki predstavnik za spoljnu i bezbednosnu politiku Evropske unije Đuzep Borelj, izjavio je danas da je brza i potpuna primena svih sporazuma postignutih u dijalogu Beograda i Prištine jedini put ka normalizaciji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Borelj:Brza i potpuna primena svih sporazuma Beograda i Prištine jedini put, održavanje bliskih odnosa sa Rusijom nije u skladu sa pristupom zemalja EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2023

Visoki predstavnik za spoljnu i bezbednosnu politiku Evropske unije Žozep Borelj, izjavio je danas da je brza i potpuna primena svih sporazuma postignutih u dijalogu Beograda i Prištine jedini put ka normalizaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.