UKANALILA SI SE! TOLIKO LAŽI IZNOSIŠ! Zadrugari raskrinkavaju Gagija i Erminu! Jedna FOTKA je ključ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKANALILA SI SE! TOLIKO LAŽI IZNOSIŠ! Zadrugari raskrinkavaju Gagija i Erminu! Jedna FOTKA je ključ (VIDEO)

Zamršeni odnosi!

U "Zadruzi" je sinoć pušten snimak na kojem se čuje kako Ermina Pašović govori o Gagiju Đoganiju, nakon čega je počela rasprava o iskrenosti Ermine i Gagija. U nastavku, najpre je Mateja Matijević stao na Gagijevu stranu.

- Ona se mnogo zapetljala, rekao sam joj da kaže sve što ima i da bi Gagi trebalo da kaže sve. Mislim da on ne laže, iskreno - rekao je Mateja.

- Moja devojka je navodno njoj rekla da ja kao ovde pravim neku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priču i da će da ugasi televizor. To za poljubac ti je bila najveća greška što nisi rekla, muka mi je više da se pravdam. Ukanalila si se, toliko laži iznosiš. Dođi k sebi. Poruke moraju da se provere kad su poslate, sve zavisi od datuma. Kad smo se slikali, Ermina? - pitao je Gagi.

- Ima slika gde sam te poljubila u obraz, septembar - rekla je Ermina.

- A, pre neki dan si rekla da je to bilo pre 9 meseci! Jednom sam je video u životu, to je bilo 5. septembra, to sam i rekao! - rekao je Gagi.

- Kad sam saopštila da ću ući, ona je rekla da će joj biti lakše što ću biti tu, a sa druge strane joj je žao, jer ne zna ko će mu slati stvari. To je njegova sestra rekla - rekla je Ermina.

- Rekao sam ti da ne provlačiš moju porodicu! - rekao je Gagi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.