UHODI JE POSLE BOLNOG RASKIDA Evo šta se dešava na 100 METARA od njenog stana! Policijska zaštita?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHODI JE POSLE BOLNOG RASKIDA Evo šta se dešava na 100 METARA od njenog stana! Policijska zaštita?!

Ne zna kada je kraj!

Rijaliti zadruga sastavio je mnoge parove, ali je i pojedine rastavio.

Zatvoren prostor, nedostatak razumevanja, i spletke ostalih učesnika otežavale su svaku ljubavnu priču u rijalitiju. Ipak, najjači su opstali, dok su neki nestali poput prašine.

Jedan od "tragičnijih" parova Zadruge jeste par koji je ušao kao takav, a to su Zerina Hećo i Bane Čolak, njih dvoje su se smuvali pre rijalitija, a kada su bili na ulazu, kleli su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u veliku ljubav. Ipak, sve je puklo.

Njihova veza je trpela različite faze unutra, uglavnom loše, a kulminirala je time što je Zerina promenila par momaka unutra, a onda se ošišala na ćelavo i izašla iz rijalitija.

Iako je njihova priča odavno završena, pojavljuju se spekulacije da se bane Šolak uselio u Zerinin komšiluk, na samo 100 metara od njenog stana. S obzirom da su se rastali na ratnoj nozi i Zerina ne želi da čuje za njega, fanovi spekulišu da će tražiti policijsku zaštitu kako je čolak ne bi uznemiravao!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.