Tanja Peternek: Molila sam Ivana Bosiljčića da mi odvrati ćerku od glume!

Izvor: Svet plus, 25.Dec.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Peternek: Molila sam Ivana Bosiljčića da mi odvrati ćerku od glume!

Tanja Peternek, poznato TV lice, ponosna je majka Tamare Aleksić, koju je Srbija imala prilike sada da upozna u novom filmu Zdravka Šotre. Ipak, voditeljka nije želela da se njena ćerka bavi glumom.

Tamara Aleksić, mlada glumica, koja igra Lenku Dunđerski u filmu "Santa Maria della Salute" žarko je želela da postane glumica, pa je njena majka, Tanja Peternek, odmah pozvala glumca Ivana Bosiljčića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kako bi je odvratio od te ideje:"Kada mi je rekla da će studirati glumu, zamolila sam Bosketa, koji je veliki glumac i čovek, definitivno među pet najboljih u Srbiji, da joj skrene pažnju kakav je to posao. Sećam se da smo se videli posle njegovog koncerta u Sava Centru. On ju je posavetovao:"Biti glumac je najteži posao, a teže od toga je samo biti glumica". Pitao ju je i da li je sigurna da to želi, a ona je bila samouverena:"Želim samo to i ništa drugo". Kada je to izgovorila, Ivan me je pogledao i samo je izustio:"Pa evo, ja sam probao" otkrila je Tanja za Blic.

Zanimljivo je da je nekoliko godina kasnije prvi kadar koji je Tamara snimila bio upravo sa Ivanom Bosiljčićem u ostvarenju "Šešir profesora Koste Vujića".

Mala, mala, mala, grupa selfera.. #kolektivni #selfie #madlenianum #anakarenjina posle xy #vremena

A photo posted by tamara (@g.aleksic) on Nov 1, 2016 at 2:48pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) TAMARA JE SVE POPULARNIJA Da li znate koja poznata voditeljka je MAJKA prelepe mlade glumice?

Izvor: Kurir, 25.Dec.2016

...Tamara je ćerka poznate voditeljke i autorke emisije "Kao sav normalan svet", Tanje Peternek Aleksić.."Kada mi je rekla da će studirati glumu, zamolila sam Bosketa, koji je veliki i glumac i čovek, definitivino među pet najboljih u Srbiji, da joj skrene pažnju kakav je to posao Sećam se da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.