Nišlije aplauzom pozdravile ekipu filma “Santa Maria della Salute”

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije aplauzom pozdravile ekipu filma “Santa Maria della Salute”

Prepuna sala i ovacije publike obeležili su premijerno prikazivanje novog filma Zdravka Šotre, drame koja govori o životu Laze Kostića. Ekipa filma poklonila se Nišlijama koji su aplauzom pozdravili sjajne glumce.

Ulogu Laze Kostića izvrsno je izveo poznati glumac Vojin Ćetković, a njegovu nesuđenu ljubav Lenku Dunđerski odigrala je mlada glumica Tamara Aleksić.

Ovo je emotivna ispovest o najvećoj srpskoj ljubavnoj priči, o odnosu najvećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pesnika srpske književnosti i mlade, učene, prelepe Lenke Dunđerski. Film nas vodi kroz život i unutrašnju borbu velikog i „drukčijeg“ čoveka, pesnika, prevodioca, doktora prava, novinara - navodi se u sinopsisu.

U najvećoj srpskoj ljubavnoj priči, publika će, pored emotivnog odnosa između starijeg čoveka i mlade lepe devojke, moći da vidi i kako je živeo jedan od naših najvećih pesnika, ali i kako je nastala njegova poznata pesma "Santa Maria della Salute". Pubilka uživala u filmu; foto: Cineplexx Niš

Glumačku postavu, pored glavnih glumaca, čine i Nebojša Ilić, Aleksandar Berček, Dejan Lutkić, Sloboda Mićalović, Aleksandar Đurica, Nebojša Dugalić, Joakim Tasić, Nela Mihajlović i drugi poznati glumci - piše u sinopsisu.

Film “Santa Maria della Salute” se nalazi na redovnom repertoaru niškog bioskopa “Cineplexx”, a publika će moći da ga pogleda svakog dana od 17:40, 20 sati i 22:20.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.