Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUDNA Miljana se NE SKIDA sa Zole - Nakon pretresa sa Milanom oni imali POTRES u rehabu (VIDEO)

Dokle više?

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se ponovo osamili u izolaciji nakon emisije "Pretres nedelje" i posvetili se svojoj vezi. Ono što je evidentno jeste da Kulićeva ne može da odoli di-džeju, te su ponovo imali vrelu akciju.

Naime, nakon sočnih poljubaca, njih dvoje su se pokrili jorganom kako bi se intimizirali, a pokreti ispod pokrivača su pokazatelj da je između ovog ljubavnog para pala još jedna vrela akcija.

U video-prilogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Zadruga 3 - Miljana i Zola ne prestaju sa vrelim akcijama - 08.10.2019. pic.twitter.com/cjoHcEE0ia

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) October 8, 2019

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOKLE VIŠE!? Miljana i Zola NEZASITI, sve pucalo od strasti u jutanjoj akciji NAJVRELIJOJ DO SADA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019

Nikada im nije dosta...Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola noć su proveli u sobi za izolaciju...Izgleda da u toj sobi najviše uživaju, jer su daleko i od Marije Kulić i od ostalih ukućana...Ponovo je ispod pokrivača sve pucalo od strasti, a oni su i zaboravili na kamere...Posle vrele akcije, popušili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.