Samo da ne dočekam jutro Tara Simov otkrila jezive detalje teškog detinjstva Nisam imala šta da jedem

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 17:44

"Samo da ne dočekam jutro" Tara Simov otkrila jezive detalje teškog detinjstva "Nisam imala šta da jedem"

Potresna ispovest.

Bivša rijaliti učesnica "Zadruge", Tara Simov, tokom svog učešća neretko je isticala da je imala teško detinjstvo.

Sada, Tara je priznala da u jednom periodu života nije imala novca ni za osnovne ljudske potrebe.

- Sve što mi je tada bilo ponuđeno, bilo mi je ponuđeno od strane ljudi sa ulice. Nisam imala šta da jedem. Žao mi je samo što nemam na čemu da im budem zahvalna... Sećam se da sam sa 15 godina izgovorila "Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne dočekam jutro", želela sam da umrem - priznala je Tara Simov.

Zatim se oglasila putem Instagram profila, pa otkrila koliko joj je bilo teško da, napokon, govori na ovu temu.

- Sve ono što vas je zanimalo godinama... - napisala je Tara na svom Instagram profilu uz deo emisije u kojoj je pričala o svom životu.

Podsetimo, Tara je nedavno postala majka, a iako ne krije koliko voli da provodi vreme sa naslednikom, jednom izjavom je šokirala celu naciju.

- Trudim se da budem dobro pošto beba nikada ne spava. Pozdrav za sve majke ovog sveta, kapiram vas zašto ste nenormalne - rekla je Tara, pa dodala:

- Mnogo sam stroga kao majka. On ima dva meseca, a ja se ljutim na njega kada plače. Zapravo nije da se ljutim, nego sam u fazonu: "Sine, sve ti je potaman. Promenila sam ti pelenu, jeo si, pustila sam ti crtaće, mama ti se uhvatila za uši i igra". Ja glumim neviđenog debila po kući da bih mu bila zanimljiva - priznala je.

Tara se dotakla i popularne teme o tome da li decu treba "stavljati pred televizor".

- Dok sam bila trudna vodila sam polemike oko toga da detetu neću dozvoljavati da sedi ispred televizora, a sada mi je jasno da je televizor spas - rekla je Tara svojevremeno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.