SPREMNI: Posle Dejanovog izlaska BEZ Dalile, Ana Korać i David Dragojević večeras STIŽU u Šimanovce

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMNI: Posle Dejanovog izlaska BEZ Dalile, Ana Korać i David Dragojević večeras STIŽU u Šimanovce

Uzbudljivo...

Uzbuđenja u Šimanovcima ne manjkaju. Dejan Dragojević je sa suprugom Dalilom nedavno pokušavao da pobegne iz rijalitija "Zadruga 3", a danas je sam izašao na kratko sa imanja na suđenje koje ima sa Vesnom Rivas.

Pročitajte i:

(FOTO) Dejan Dragojević NAPUSTIO "Zadrugu": Izašao u pratnji OBEZBEĐENJA! Evo gde je odmah otišao!

HAOS NAKON IZLASKA KULIĆKI: Mali Željko ostao SAM u kući - NEMA ko da ga čuva! (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
OGLASILA SE BANETOVA MAJKA: Čula sam da je rekla kako je pobacila..

S druge strane, Dejanov stariji brat, David Dragojević, večeras stiže u Šimanovce, zajedno sa devojkom Anom Korać. Oni će biti u "Pinkovom" studiju, tik pored rijaliti imanja, gde će učestvovati u emisiji Amidži šou.

Pored njih, Ognjen Amidžić će ugostiti glumce Stefana Buzurovića i Anju Mit, a za dobru muziku i odlično raspoloženje biće zaduženi Goca Tržan i Nikola Rokvić.

Iako su mnogi sumnjaju u postojanje ljubavi u rijalitiju, Ana i David su svakako dokaz da veza koja započne pred kamerama, može da opstane i kada se kamere ugase. Ne samo što su uspeli da dokažu da je njihova ljubav prava, Ana i David odlučili su da odu korak dalje! Tokom romantičnog putovanja u Istanbul i noćnog krstarenja Bosforom, David je zaprosio Anu, a ona je rekla "da". Osim što se u Beograd vratila sa vereničkim prstenom, Ana je iz Turske došla i sa novim nosem – bivša zadrugarka podvrgla se još jednom estetskom zahvatu. Kako Ana izgleda nakon operacije i da li je David u tome podržava, šta se u njihovim životima promenilo od veridbe i da li je svadba već zakazana, rijaliti par će ispričati ovog utorka kod Ognjena Amidžića.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.