SPASILA MU ŽIVOT, a on je PLJUVAO: Ovo je čovek zbog koga je Marija Šerifović najviše patila...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPASILA MU ŽIVOT, a on je PLJUVAO: Ovo je čovek zbog koga je Marija Šerifović najviše patila...

Malo ko zna...

Marija Šerifović retko priča o privatnom životu, a posebno o ocu Rajku, s kojim dugo nije bila u dobrim odnosima.

On je nakon burnog odnosa shvatio da ćerka želi sve najbolje za njega, pa su se pomirili, pa je priznao i da mu je Marija plaćala stan i davala pare.

- Mara mi pomaže da preživim, plaća mi stan. Spasila me je ćerka da ne promrznem tokom zime na ulici, znate kakve su zime sada, a nisam doveka mogao da budem kod brata. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me Mara nije spasla i iznajmila mi stan, ostao bih na ulici. Izdržava me, to će trajati tako sve dok ne očistimo papire oko te kuće. Ali što se mene tiče, sve je pod kontrolom. Znate, sam sam, ali korektno je koliko mi daje. Ne treba mi mnogo za život. Plaća mi stan i daje mi neku kintu da imam za svakodnevne potrebe - rekao je on, a kada su pevačicu jednom prilikom pitali da li je ona kriva za pomirenje majke Verice i Rajka, kratko je odogovorila:

- Apsolutno.

Inače, dobro je poznata priča da je Verica Šerifović izbacila bivšeg supruga Rajka iz kuće u Kragujevcu te da sudska ročišta oko te nekretnine i dalje traju. U tom periodu Rajko je krivio sve oko sebe za to što je ostao na ulici, a u nekoliko navrata je loše pričao i o svojoj ćerki Mariji.

Međutim, sve se promenilo pre otprilike godinu i po dana. Rajko je shvatio da mu Marija želi dobro, čuo se s njom i ona mu je finansijski pomogla.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.