Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROBIJAĆE U RIJALITIJU: Miki Đuričić s nanogicom POD SPECIJALNIM USLOVIMA ide u Zadrugu 3! Vraća se na MESTO ZLOČINA

Miki Đuričić je trenutno u kućnom pritvoru, gde izdržava kaznu sa nanogicom zbog nasilja. Ipak, izgleda da ga ni to što nosi nanogicu neće sprečiti da ponovo uđe u rijaliti, odnosno treću sezonu Zadruge. “Mikija su zvali iz produkcije i rekli mu da bi voleli da se on nađe na spisku učesnika treće sezone. Problem The post ROBIJAĆE U RIJALITIJU: Miki Đuričić s nanogicom POD SPECIJALNIM USLOVIMA ide u Zadrugu 3! Vraća se na MESTO ZLOČINA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

BRENDON PROGOVORIO O ZADRUZI 3, PA ŠOKIRAO MNOGE!

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2019, 00:45

Branislav Radonić Brendon spominjao se u brojnim tekstovima pojedinih medija koji su pravili spiskove budućih učesnika “Zadruge 3”. Podsetimo, on je pažnju domaće publike privukao kao učesnik nekoliko sezona “Parova”, da bi se prošle godine pridružio ekipi okupljenoj na imanju u Šimanovcima....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.