Preminuo Sean Connery

Izvor: Tracara.com, 31.Okt.2020, 14:42

Preminuo Sean Connery

Foto: Printscreen Glumac Sean Connery preminuo je u 90. godini, javili su danas inostrani mediji. Glumac, poreklom iz Škotske, bio je najpoznatiji po ulozi Jamesa Bonda, kojeg je oživeo na velikom ekranu, a potom ga igrao sedam puta. U karijeri dugoj nekolik decenija, bio je dobitnik nagrade Oskar, koji je osvojio 1988. godine, za sporednu ulogu u filmu The Untouchables. Pored toga, dobio je i dve nagrade Bafta i tri Zlatna globusa i mnoštvo drugih priznanja. Igrao je i u filmovima Lov na crveni oktobar, Indijana Džouns i drugim. The post Preminuo Sean Connery appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Preminuo najbolji Džejms Bond, veliki Šon Koneri

Izvor: Luftika.rs, 31.Okt.2020

Glumac Šon Koneri preminuo je u 90. godini, objavio je BBC.. Škotski glumac bio je najpoznatiji po ulozi Džejmsa Bonda, kojeg je igrao na filmu sedam puta.. Dobtinik je nagrade Oskar, dve nagrade Bafta i tri Zlatna globusa.. Smatra se najboljim glumcem koji je igrao agenta 007. Britanska kraljica...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.