PUCA PRIJATELJSTVO? Mensur priznao koliko ga je pogodio Karićev MALI BUDŽET, otkrio šta mu još ZAMERA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 23:26

PUCA PRIJATELJSTVO? Mensur priznao koliko ga je pogodio Karićev MALI BUDŽET, otkrio šta mu još ZAMERA!

Zbog novca...

Emisija "Pretres nedelje" čiji je voditelj Milan Milošević je upravo počela. On je da reč Irmi Sejranić kako bi prokomentarisala podelu budžeta ovonedeljnog vođe Stefana Karića.

- Nemam ništa protiv, ali videla sam kako su ćutali. Ja ne znam da li se oni boje Stefana? Novčano je testirao prijatelje. Mnogi su prećutali svoje pravo mišljenje, a kad sam to rekla oni su prebacivali na prodavnicu - pričala je ona.

- Čega se boje, Irma? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šta pričaš? - dobacio je Stefan.

- Prošli put smo dobili da idemo u prodavnicu oni sa kojima će Stefan da se druži napolju i ista rekacija je bila. Mnogi nisu bili zadovoljni - nastavila je Irma.

- Ja ovde nikom ne uteruje strah. Mislim da sve što sam govorio slažu se sa mnom i zato nisu imali šta da mi odgovore - rekao je Stefan.

- Meni je baš zbog toga bila top podela budžeta. To je bilo iskreno i koncizno - dodala je Irma.

- Mislim da Mensur nije očekivao da mu dam mali budžet, ali da mi nije toliko zamerio - nastavio je Karić.

- Milion puta mi je da budžet, dao mišljenje. Meni ne menja da li ću imati 2000 ili 3000, kad mogu svakako da uzmem od njega. Što se tiče obrazloženja rekao je stvari koje su se desile u trenutku, a ni to mu ne zameram. Izneo je mišljenje o meni kad su bili neki odaberi, kad se komentarišemo ili pričamo u hotelu. Delovalo je kao da se složio sa Anđelom, a ja znam da se on ne slaže. Objašnjavao sam žučno, a njih je gušilo što sam odugovlačio. Ja znam da on retko greši u svom izlaganju - pričao je Mensur.

- Ja nisam rekla da je ona u pravu. Rekao sam da mislim da njena reakcija nije bila zbog rijalitija i nekih poena, nego je osetila da treba da skoči - pričao je Karić.

- Slušao sam te kad si bio sa Borom, ti si rekao da je Miki jedini sa kojim možeš da se družiš, a Mensura nisi pomenuo - dodao je Milan Milošević.

- Dečko je bio u vezi do skoro. Sa Mikijem ne pričamo rijalitiju, a sa Mensurom pretežno pričamo o rijalitiju i tvojim problemima. Ja želim van crnog stola da se rasteretim. Sto služi da iznesemo naše mišljenje. Ja ne znam da je on toliko preosetlji na moje reči - govorio je Stefan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.