PRIZNANJE UŽIVO U PROGRAMU: Nakon što je prljav veš isplivao, nije imao kud - mnogima se SROZAO u očima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 10:20

PRIZNANJE UŽIVO U PROGRAMU: Nakon što je prljav veš isplivao, nije imao kud - mnogima se SROZAO u očima!

Potpuni zaokret!

Na ružičastoj televiziji, sinoć se emitovalo još jedno izadnje emeisije "Narod pita", a Miljana Kulić, Mikica Bojanić i Ivan Dragić, bili su gosti voditelja Darka Dimitrijevića. Kako to obično biva, svaka emisija koja je vezana za "Zadrugu 6", ne može da prođe a da se barem neka ekskluziva ne otkrije. Tako je bilo i ovog puta.

Nakon odgledanog priloga u kom Ivan Dragić priznaje Aleksandri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sani Momčilović da je pogrešio, voditelj Darko Tanasijević poželeo je dobro veče narednom gledaocu.

- Mira iz Beograda je kraj telefona. Emisija je dobra i fina, Mikicu sam cenila u "Zadruzi", dopada mi se njegovo učešće. Mislim da se u dosta situacija ustručavao, trebao je malo da se ugleda na njegovog tatu koji nema dlake na jeziku, ima od koga da nauči, malo je štedeo neke, po mom mišljenju. Mnoge je štedeo, na prvom mestu mislim na te sa kojima se viša družio, mogao je neke stavove da iznese, ali dobro, to je tamo sve normalno - rekla je gledateljka.

- Ja moram da vam priznam i da vam kažem da se slažem s vama, neke sam štedeo tamo, svesno - rekao je Mikica.

- Mislim da je sukobu sa Zoricom doprinelo što si popio malo više alkohola - rekla je gledateljka.

- Ne volim da se svađam, u pravu ste, možda bih samo prekinuo, ne bi trajalo pola sata, inače ovako, šta je tu je. Neće nama to Zorica zameriti, ona je dobar čovek - dodao je Bojanić.

- Lično mislim da se sa Sanom Ivan nije našao, ima on i godine i da može ispred sebe da nađe onu koja mu odgovara - rekla je gledateljka.

- Ja imam diplomu za hemičara, tako da ja beli mantil ovako crn, lepo bi to izgledalo - rekao je Dragić.

Voditelj je pročitao komentare sa društvene mreže tviter.

- Dragiću, ako ne želiš da devojci da komentarišeš kosu ni lice, onda nemoj taj seksualni život da iznoš javno - pročitao je Darko tvit.

- Ni meni noćas nije omiljena kao ni Markoviću prošli put. Ne bi trebalo, pogrešio sam, ali mislim da nisam. Iznervirala me Ana, žao mi je što se nisam uključio tada - rekao je Ivan.

- Zašto je Mikica ljigica?! Zato što je Anđeli i Zvezdanu ispričao šta je Janjuš pričao sa Anom, a onda je rekao: "Idi sad ti pitaj, ali da ne bude da sam ja rekao" - pročitao je Darko tvit.

- Ma to je glupost, to nije bilo tako, to nije moj rečnik niti bih ja to ikada uradio - rekao je Mikica.

- Bio sam s dosta devojaka koje su bile zauzete, imaju momka dugo, pa čak i u brakovima. Bio sam sa preko 100 devojaka, imao sam svesku i lupao sam crtice, pa mi je dosadilo - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.