UKLJUČILA SE ALEKSANDRA NIKOLIĆ U EMISIJU - otkrila zašto je završila u urgentnom centru: Teška situacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 08:22

UKLJUČILA SE ALEKSANDRA NIKOLIĆ U EMISIJU - otkrila zašto je završila u urgentnom centru: Teška situacija

Sve ispričala.

U emisiji "Narod pita" čiji je domaćin bio Darko Tanasijević, gostovali su Ivan Dragić, Mikica Bojanić i Miljana Kulić.

Ipak, jedan poziv je intrigirao sve.

- Zove vas Aleksandra Nikolić sa Voždovca, ali ne ona koja je osvojila prvo mesto, nego ona koja će tek da osvoji. Ja sam radila u Urgentnom centru kada je ona bila u bolnici, zbunila sam se kada sam je videla da puši elektronske cigare i nervira se. Kada sam došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebi i videla da si to ti, ja sam se obradovala, ali nisam mogla ništa ni da pitam i komentarišem zbog toga što sam već tada otišla. Da li je Željko veseo i da li je lepo proveo rođendan - pitala je gledateljka.

Prelepo se proveo, nije mogao da zaspi posle od uzbuđenja. Stalno me je pitao: "Kada će doći taj dan?", ja sam bila emotivna jer je po prvi put došao Ivan. Da se Ivan i ja pomirimo, nema šanse, ne zanima me u tom smislu, imam Nenada kog volim najviše na svetu. Željko će biti srećniji ako sa ocem bude u dobrim odnosima, najbitnije mi je da zbog njega budem i ja u dobrom odnosu sa Ivanom - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREVARIO SUPRUGU U ZADRUZI, A SADA SE SVE SAZNALO?! Uključila se u program i priznala sve o njihovom poljupcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023

Ovo kamere nisu snimile!..Darko Tanasijević je u emisiji "Narod pita" ugostio Ivana Dragića, Mikicu Bojanića i Miljanu Kulić. Uživo u program se uključila bivša zadrugarka, Maja Kovačević, i otkrila da je Mikica bio neveran svojoj supruzi i da ljubio sa njom...- Maja Kovačević je kraj telefona....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.