PREVARIO SUPRUGU U ZADRUZI, A SADA SE SVE SAZNALO?! Uključila se u program i priznala sve o njihovom poljupcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 08:47

PREVARIO SUPRUGU U ZADRUZI, A SADA SE SVE SAZNALO?! Uključila se u program i priznala sve o njihovom poljupcu

Ovo kamere nisu snimile!

Darko Tanasijević je u emisiji "Narod pita" ugostio Ivana Dragića, Mikicu Bojanića i Miljanu Kulić. Uživo u program se uključila bivša zadrugarka, Maja Kovačević, i otkrila da je Mikica bio neveran svojoj supruzi i da ljubio sa njom.

- Maja Kovačević je kraj telefona. Raskinula sam vezu s dečkom... Ja sam htela da pitam Dragića, rekao si da ne misliš da bi Maja Kovačević bila bolji izbor od Sane, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li to stvarno misliš - pitala je ona.

- Glupo bi bilo da kažem sada da bi bilo bolje nego sa Sanom, ali sam rekao da bi me ti više poštovala. Ti i ja smo imali drugarski odnos. Je l' hoćeš da čuješ da nisam bio sa Sanom, da bi nam bilo lepo?! Eto, da nisam bio sa Sanom bilo bi nam lepo. Sada si i slobodna, možemo da se čujemo, vidimo, možeš da dođeš na more - rekao je Dragić.

- Ja poštujem ljude koji stoje iza svojih reči... Mikice, ajde da te Maja nešto pita, kako to da ja nisam našla nijedan klip i kako objašnjavaš onaj tvoj erotski poljubac u usta u pušionici?! Mikica i ja na Marijinom rođendanu - rekla je Kovačevićeva.

- Imao sam želju da te poljubim, ali se ne sećam - rekao je Mikica.

- Iza toga sledi Mikice, stoje tu Marija, Zorica i ti plešete to vaše kolo, ja prolazim, ti govoriš Zorici: "Ovu malu bih poje**o" - rekla je Maja.

- Šta je tu loše, ti si odlična riba! Rekao sam da bi, da nisam oženjen - rekao je Bojanić.

- Znaš koliko sam go**na pojela napolju zbog toga, a ti pošto si Mikica Bojanić nisi ništa pretrpeo - rekla je Maja.

- Ona kaže da je ispaštala zbog braka Maje i Bilala, a ti nisi zbog svog braka. Da li si želela da obelodaniš i da Mikičina žena zna s kim ima posla? - pitao je Tanasijević.

- Mikica mi je super, ali mislim da njegova žena zna da je on švaler - rekla je Maja.

- Pošto te je Mikica ljubio, a ja nisam, ostaćemo prijatelji - rekao je Dragić.

- E pošto si ovo rekao, goreće Balkan kada izbacim sve na portale. Ko meni napakosti, ja vraćam tri puta - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ON JE LAŽOV, MANIPULATOR I LICEMER!" Miljana shvatila da je Zola nikada nije voleo - žestoko oplela po bivšem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023

Jasno joj je gde je pogrešila!..Darko Tanasijević je u emisiji "Narod pita" ugostio Miljanu Kulić, Ivana Dragića i Mikicu Bojanića. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima...- Dobro veče, Mila kraj telefona. Pozdravljam sve u studiju. Puno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.