ON JE LAŽOV, MANIPULATOR I LICEMER! Miljana shvatila da je Zola nikada nije voleo - žestoko oplela po bivšem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 10:20

"ON JE LAŽOV, MANIPULATOR I LICEMER!" Miljana shvatila da je Zola nikada nije voleo - žestoko oplela po bivšem!

Jasno joj je gde je pogrešila!

Darko Tanasijević je u emisiji "Narod pita" ugostio Miljanu Kulić, Ivana Dragića i Mikicu Bojanića. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

- Dobro veče, Mila kraj telefona. Pozdravljam sve u studiju. Puno mi je srce što je večeras Miljana tu. Slatko se smeje, moja ljubimica - rekla je gledateljka.

- I meni je jako drago što sam večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa vama. Teta Mila, ne znam kako da prihvatim pohvalu. Postidela sam se - dodala je Miljana.

- Miljana, da li si sredila svoj život nakon rijalitija? - upitala je gledateljka.

- Nisam ga sredila u potpunosti, ima još nekih stvari koje bi trebalo da se postave na svoje mesto. Drago mi je što sam došla k sebi i što sam svesna koliko sam sebe ponizila. Pokazala sam u nekoliko navrata da moji postupci nisu bili na mestu. Setite se kakava sam bila u ''Zadruzi 1'', pozitivna, harizmatična i duhovita. Iz ove perspektive nisam jasna sama sebi, kome sam svoju pažnju posvetila i vređala rođenu majku. Najviše volim, cenim i poštujem svoju porodicu, a manipulator kog sam toliko volela je uspeo da me okrene protiv svih. Zaludeo me je (Zola), bila sam s čovekom koji me ne voli. Vabila sam prase, koje ne mogu da prežalim jer znam da neki ljudi nemaju šta da jedu. Sve loše je izazivao taj lažov, manipulator i licemer - istakla je Miljana.

- Miksi moja draga, ne krivi sebe, nisi ti kriva. Miksi, ti si dokazala kakva si. Nemoj da se sekiraš jer ti je kosa sad kraća, lepša si nego ikad - rekla je gledateljka.

- Hvala, ne sekiram se ni najmanje, jer sam htela da imam ovakvu kosu. Na jučerašnji dan je bio datum kad mi je bilo najteže, kada sam se borila za svoj život. Da nije bilo Velikog šefa i Velike šefice, nikada ne bih bila ovde s vama, ne bih stala više na noge. Njima sam zahvalna dok sam živa. Moram da uzmem život u svoje ruke, imam predobro dete. Nenad mi je samo potreban, ništa više od njega - istakla je Miljana.

- Ivane, zbog čega si negativno nastrojen prema druženju Sane i Ane Spasojević? - upitao je Darko.

- Nisu se u rijalitiju podnosile. Flertovao sam s Anom, a bio sa Sanom, a sad su bliske. Sad su super, a mene zezaju. Ana je rekla da je mogla da bude sa mnom kad je htela. U karantinu mu je rekla: ''Ne volim ljude koji su device u horoskopu, a u poznaku škorpije''. Ona je rekla da nema ništa protiv toga da se uda za mene i živi u Crnog Gori. Ona se razmišljala da li da bude sa mnom ili Markom Markovićem, al pošto ja nikad nisam opcija, samo jedan jedini, ušao sam u vezu sa Sanom, da bih Ani pokazao da mi je nebitna. Posle je sve krenulo dugim putem. Ja imam informaciju da je s Bilalom spavala nakon rijalitija, da ide od jednog do drugog. Ne bira ona mnogo. Sviđali su joj se Janjuš, Zvezdan, opalila je dr*icu Markoviću, a sa mnom je flertovala. Jedan dan joj se ja dopadam, a onda joj se Bilal sviđa. Od nje sam dobio mnogo poruka, a ovim putem imam da joj poručim da skrati jezik, jer ja imam svašta da kažem o njenom životu - kazao je Ivan.

- Dragiću, ti si sad priznao da je sve sa Sanom bio inat Ani - dodao je Mikica.

- Ja vidim da ti mene sad provociraš. Je l' to jer sam objavio stori Miljana Vračevića? - upitao je Dragić.

- Tvoje teorije zavere - istakao je Mikica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILJANA U SPAVAĆICI DOŠLA NA PINK Kulićka oči u oči večeras sa bivšim: Od Bebice ni traga ni glasa i za sve je kriv Zola

Izvor: Blic, 30.Jul.2023

Miljana Kulić večeras je gost u emisiji u "Zadruga - Narod pita" sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.