LAŽNO GA PRIJAVILA ZA NASILJE: Anđela smešta Zvezdanu policiju, a onda glumi ludilo pa unajmila obezbeđenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 07:46

LAŽNO GA PRIJAVILA ZA NASILJE: Anđela smešta Zvezdanu policiju, a onda glumi ludilo pa unajmila obezbeđenje!

Ovakve detalje, malo je ko znao...

Sinoć je na televiziji Pink, emitovano najnovije izdanje emisije "Narod pita", čiji je voditelj bio Darko Tanasijević, a gosti ni manje ni više, nego Miljana Kulić, Mikica Bojanić i Ivan Dragić. Malo je reći da je emisija bila interesantna, budući da je mnoštvo zanimljivosti otkriveno i misterija razrešeno.

- Miljana, kako komentarišeš Anđelu Đuričić i Anu Ćurčić? - pitao je Darko.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Anđela Đuričić je totalno izgubila kompas i o vremenu i o prostoru, uobrazila se, misli da je Svetlana Ceca Ranatović, vucara se tamo sa nekim obezbeđenjem. Moje mišljenje je isto kao i tamo o njenom postuptku. Što se Ane tiče, žao mi je što je kroz sve to prošla sa Zvezdanom, ona je bila moj favorit, naravno Ivan Marinković, posle njega, navijala sam i glasala za Anu. Ja sam se juče čula sa Zvezdanom, malo pre me je zvao, ali mi je upisan u telefon "Anđela Đuričić", jer sam mislila da je njen broj telefona, međutim njegov je... Vidim da je podržala, to mi je besmisleno, nije šija nego vrat. Kao nije je podržala, a ustvari je podržala. Filip Car i Janjuš se prodaju zbog novca. Puklo je prijateljstvo, sada snimaju zajedno Tiktok lajvove samo zarad novca - rekla je Miljana.

- Šta ti je Zvezdan ispričao o odnosu sa Anđelom - pitao je Darko.

- Zvezdan je meni rekao da su prekinuli taj ljubavni odnos, da ga je ona ostavila zbog roditelja i da se viđaju u tajnosti. Kada nije pristao na njenu tu ponudu da budu zajedno krijući, da je ona njega prijavila u policiju da mu se sveti zbog nasilja - rekla je Miljana.

- Šta te je tačno šokiralo u Anđelinom ponašanju - pitao je Darko.

- Baš juče je dala intervju, pa kao obezbeđenje je oko nje. Ko si ti da imaš obezbeđenje?! Ona je sva utripovana kao da je nešto pohvalno uradila, pa da je prepoznatljiva. Napisala mi je poruku, tiktok sam snimala, Anđela je tek započela sa Zvezdanom da snima. Odradili smo taj lajv, pitala me je. Pitala sam je da snimamo zajedno lajv, da bi mi ona rekla: "Može kada dođeš kod mene u emisiju", napisala sam joj: "Izvini na uznemiravanju". To je žalosno! - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPUSTILA STUDIO - Miljana Kulić nakon što čula ovo pitanje, izletela iz emisije: Darko u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023

Svetska zvezda...Miljana Kulić je gostovala u emisiji "Narod pita", ali nije ostala do kraja emisije. Voditelj Darko Tanasijević je saopštio da Kulićeva mora da napusti emisiju "Narod pita". On je za kraj pitao sledeće...- Reci mi Miljana kako se osećaš kada vidiš da su planetarno popularni,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.