NAPUSTILA STUDIO - Miljana Kulić nakon što čula ovo pitanje, izletela iz emisije: Darko u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 07:46

NAPUSTILA STUDIO - Miljana Kulić nakon što čula ovo pitanje, izletela iz emisije: Darko u šoku

Svetska zvezda.

Miljana Kulić je gostovala u emisiji "Narod pita", ali nije ostala do kraja emisije. Voditelj Darko Tanasijević je saopštio da Kulićeva mora da napusti emisiju "Narod pita". On je za kraj pitao sledeće.

- Reci mi Miljana kako se osećaš kada vidiš da su planetarno popularni, kada ih šeruju svetske zvezde?! Ne znam da li si videla da je svetska zvezda objavila snimak iz "Narod pita" - pitao je Darko.

To je sve za mene, pogovoto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko sam već godina na javnoj sceni, naravno da mi znači i da sam srećna zbog toga. Do juče sam imala svoje favorite u "Zvezdama Granda" i glasala za njih, a sada mene Niki Minaž postavlja, a ne znam ni ko je ona - rekla je Miljana.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UKLJUČILA SE ALEKSANDRA NIKOLIĆ U EMISIJU - otkrila zašto je završila u urgentnom centru: Teška situacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023

Sve ispričala...U emisiji "Narod pita" čiji je domaćin bio Darko Tanasijević, gostovali su Ivan Dragić, Mikica Bojanić i Miljana Kulić...Ipak, jedan poziv je intrigirao sve...- Zove vas Aleksandra Nikolić sa Voždovca, ali ne ona koja je osvojila prvo mesto, nego ona koja će tek da osvoji....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.