POTVRĐENO: Knez na Evrosongu predstavlja Crnu Goru!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Knez na Evrosongu predstavlja Crnu Goru!

Crnogorski pevač je rekao da nije iznenađen, jer se nadao da će poziv Javnog servisa stići kad tad

Nenad Knežević Knez biće predstavnik Crne Gore na predstojećem Eurosongu, saopšteno je danas na konferenciji za medije održanoj u Radio-Televiziji Crne Gore.

- U Javnom servisu znaju da sam pasionirani ljubitelj Evrovizije, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pre nekoliko godina sam i učestvovao u jednom izboru za predstavnika Crne Gore. Veliko je uzbuđenje i odgovornost, ali i podstrek. Nikad nisam imao ni teži zadatak ni motiv da odradim nešto kako treba, kako se od mene i očekuje na kraju krajeva. Daću sve od sebe – rekao je Knez za “Blic”.

Foto: Promo Bojan Stanić

Pevač je dodao i da je još pre nekoliko godina zamislio kako njegov nastup na Evroviziji treba da izgleda i zvuči, i istako da nije isključeno da sam bude autor pesme za takmičenje.

- Možda ću sarađivati i sa nekim ljudima iz inostranstva. U zemljama kao što su Francuska i Engleska ima ljudi koji nikad nisu bili deo Evrovizije, ali su pokazali veliku želju da sarađuju sa umetnicima sa ovih prostora – otkrio je pevač.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učešće BiH na Eurosongu pod velikim upitnikom

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Okt.2014

Učešće Radio televizije Bosne i Hercegovine (BHRT) na Izboru za pjesmu Evrovizije vrlo je neizvjesno zbog konstantnog pada izvornih prihoda, saopšteno je iz te medijske kuće. Iz BHRT navode da je naplata RTV takse u prvih devet mjeseci 2014. godine manja za više od dva miliona KM. "To ipak ne...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.