OVO NE MOŽE DA PREBOLI! Vesna Đogani PROGOVORILA o braku sa Đoletom: Preotela sam ga od Slađe...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 22:56

OVO NE MOŽE DA PREBOLI! Vesna Đogani PROGOVORILA o braku sa Đoletom: "Preotela sam ga od Slađe..."

I dalje joj nije svejedno!

Đole i Vesna Đogani važe za jedan od najskladnijih parova na estradnoj sceni, ali njihova veza i brak nisu prošli bez skandala.

Iako se, kako sama kaže, "vole već jedno 18-19 godina", Vesna je otkrila da i dalje vuče rep zbog toga što je došla na mesto Slađe Delibašić, koja je bila Đoletova prva žena.

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on Jun 26, 2015 at 1:22pm PDT

- Ništa me posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne pogađa zato što sam kao javna ličnost navikla na te tračeve. Možda da sam Đoleta otela od Slađe. To se oseti kada vidite da celokupno javno mnjenje ne podržava to što radite - rekla je Vesna.

A post shared by Đorđe Vesna Đogani (@vesnadjogani1) on May 19, 2020 at 1:11pm PDT

ŠOK VIDEO SA BRANKOVOG MOSTA: Iz auta je opomenuo momka na ROLERIMA, a onda - HAOS! Ruka na prozoru i najluđi razgovor IKAD!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.