OTKRIO DATUM SVADBE, a onda uradio nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO! Javno se izvinio NJOJ za ovo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 22:56

OTKRIO DATUM SVADBE, a onda uradio nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO! Javno se izvinio NJOJ za ovo (VIDEO)

Ipak je Mirela njena sestra.

Bora Santana svojski se potrudio da upriliči romantičnu večeru svojoj devojci Milici Kemez, sa kojom danas proslavlja petomesečnicu veze. Zadrugar nije skrivao da ima ozbiljne planove sa Kemezovom kada napuste "Zadrugu", pa je iskoristio priliku da se obrati Miličinoj sestri Mireli, sa kojim nije bio u dobrim odnosima.

- Pozdrav za Miličinu sestru Mirelu, izvinjavam se zbog svega što sam izgovorio ovde, voleo bih da popričamo kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izađemo odavde, ipak si ti Miličina sestra i ti to zaslužuješ! Matora, ovo je tvoja škola - dobacio je Bora Jovani Tomić Matoroj.

- Jeste, Boro, ja sam uvela mesečnicu u "Zadrugu" - rekla je Matora.

- Ako Bog da, sledeće godine u ovo vreme biće svadbe - tvrdio je Santana.

- Ako, veseliću se kao da je moja - dodala je zadrugarka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.