OTAC ZA POŽELETI: Bosanac kupuje kćerki Džidži neverovatan POKLON! Pevačica spremna da ZAJAŠE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC ZA POŽELETI: Bosanac kupuje kćerki Džidži neverovatan POKLON! Pevačica spremna da ZAJAŠE!

Nestandardan dar!

Mlada pevačica Aleksandra Stojković oduvek je bila ljubitelj konja, a tokom snimanja poslednjeg spota potpuno se zaljubila u ove životinje.

Džidža je snimala jednu scenu sa pravim pastuvom koji ju je oborio s nogu, što ju je navelo da počne da razmišlja o kupovini konja.

A post shared by Dragan Stojkovic Bosanac (@d.s.bosanac_official) on May 19, 2019 at 3:00am PDT

- Džidža jako voli životinje, pa se posebno radovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što snima scenu sa konjem. Celo snimanje se nije odvajala od konja da je na kraju pozvala tatu Bosanca i prepričala mu koliko je oduševljena tom životinjom. Proslavljeni kompozitor odmah je poručio ćerki da će joj ispuniti želju i pomoći joj da kupi novog ljubimca - otkriva izvor blizak pevačici.

Džidža je potvrdila ove navode.

- Istina je, stvarno sam počela da razmišljam da imam svog konja. Oduvek sam ih volela, ali posle ovog snimanja samo o tome razmišljam. Potpuno sam očarana koliko su to lepe i pametne životinje, a pošto još uvek ne znam da jašem, planiram i to da naučim u narednom periodu - poručuje Džidža.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.