OGLASIO SE CAREV NAJBOLJI DRUG nakon svadbe: Podržava Dalilinu TRUDNOĆU? Totalno zamršena SITUACIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 21:54

OGLASIO SE CAREV NAJBOLJI DRUG nakon svadbe: Podržava Dalilinu TRUDNOĆU? "Totalno zamršena SITUACIJA!"

Kako li će Filip reagovati kada čuje?

Nedelja je bio dan kada se u "Zadruzi" održala svadba, a glavni akteri su bili čuvena četvorka, Dalila Dragojević i Filip Car kao jedni mladenci i Dejan Dragojević i  Aleksandra Nikolić kao drugi.

Filip Car i Dalila Dragojević nakon svih haosa, odlučili su da uplove u mirnu luku i rade na svom zdravom odnosu, te su tokom prve bračne noći govorili o odnosu nakon "Zadruge" i podršci svojih roditelja. Na sva dešavanja Bruno Uremović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbolji Carev prijatelj dao je svoj komentar.

Bruno je dao svoj sud na temu "svadba godine", pa prokomentarisao odnos Dalile i Cara.

- Gledao sam svadbu kao i gotovo svi koji su bili ispred malih ekrana. Super je ispalo i jako je zanimljiv koncept, veselo i nešto drugačije. Filip je u mnogim situacijama bio dosta stidljiv, što me i ne čudi kada je on u pitanju. Ne znam koliko bi taj događaj bio realan napolju, ali on je taj koji sam bira svoju sreću. Ovako kao dešavanje mi je bilo esktra.

Mladenci su spominjali bebu i komentarisali mišljenje svojih porodica o odnosu koji intrigira reagion mesecima, a Filipov najbolji prijatelj rekao je sledeće:

- To su mnogo bitna životna pitanja i nikada se ne bih mešao u tako nešto. Nije mali sam odlučuje o svemu, ja sam tu samo da podržim.

Bivši muž, sadašnje žene Filipa Cara, takođe se oženio na isti dan, a Uremović je prokomentarisao njihovu emociju i dao svoj sud o njihovoj vezi.

- Totalno zamršena situacija, ali ako je njima lepo i meni je. Deluje mi da je nešto sve na silu, ali u rijalitiju je sve moguće, ne bih njih mnogo komentarisao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.