NEOSTVARENA LEZBIJSKA PRIČA: Saša iz Kalkanskih krugova progovorila o nastavku serije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 15:55

NEOSTVARENA LEZBIJSKA PRIČA: Saša iz "Kalkanskih krugova" progovorila o nastavku serije!

Mlada glumica o učešću u popularnom TV ostvarenju!

Bojanu Stojković prvi put smo videli u seriji "Preživeti Beograd", a nakon toga  u "Kalkanskim krugovima" u ulozi Saše, koja će svako biti značajna u njenoj daljoj karijeri.

Mlada glumica otkriva kako joj je bilo tokom glume ovako specivišne junakinje.

- Veoma mi je bila interesantna uloga već na prvom čitanju. Bila sam srećna što sam dobila priliku da igram jednu složenu ulogu, vrlo karakterističnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izraza - istakla je Bojana.

Publika je očekivala da vidi poljubac sa Ivanom Zečević koja tumači Mionu, ali to se ipak nije desilo.

- Zanimljivo je što su ljudi to očekivali, drago mi je da smo uspeli da napravimo momenat prevarenog očekivanja. Toga svakako nema u scenariju - govori mlada glumica, pa dodaje šta možemo da očekujemo u drugoj sezoni "Kalkanskih krugova" i šta će se dogoditi sa Stašom:

- Mislim da će se dogoditi i očekivano i neočekivano - zaključila je Stojkovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.