Mladen je bio ubeđen da je Branka zaljubljena u njega, rekao je da su u vezi, a zatim ga je ona IZIGRALA za medalju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Apr.2017, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladen je bio ubeđen da je Branka zaljubljena u njega, rekao je da su u vezi, a zatim ga je ona IZIGRALA za medalju (VIDEO)

Veliki rijaliti zavodnik Mladen Vuletić je bio ubeđen da će njegova sledeća "žrtva" u "Parovima" biti Branka Okuka, ali ga je plavuša "izradila" za sve pare.

Da podsetimo, počelo je sa nekoliko poljubaca. Potom su Branka i Mladen postajali sve prisniji...



... Nakon toga se Mladen pred svima pohvalio da su njih dvoje u vezi:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Međutim, Branka ima sasvim drugačije planove, i odmah je o'ladila Vuletića.

- Ja napolju imam nekog ko me čeka i ko mi znači. Mladen mi je simpatičan ali ne želim ništa sa njim. Poneki zagrljaj i poljubac je u redu, ali ništa više od toga ne dolazi u obzir - rekla je Branka, a Mladen kojem nimalo nije bilo prijatno je posle njene izjave poručio da ga je ona izigrala...

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.