Mislio je da je izmišljotina... Milena je ovom glumcu otkrila celu istinu pre nego je izašla u javnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

"Mislio je da je izmišljotina..." Milena je ovom glumcu otkrila celu istinu pre nego je izašla u javnost!

Ona mu je rekla da je "to njena životna priča".

Čitavu Srbiju već neko vreme potresa stravična priča iz glumaoptužile za s*ksualno zlostavljanje, i to u periodu dok su pohađale njegovu školu glume, a nedavno je u medijima odjeknula vest i da će Milena snimiti seriju u kojoj će prikazati sve što je proživela.

Kako se tada pisalo, scenario je već spreman, a voditelj Vanja Bulić otkrio je da ga je ona predala Draganu Bjelogrliću koji do skoro nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znao o čemu se radi.

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

Vanja kaže da je Bjelogrlić mislio da je reč o izmišljotini, ali i da mu je ona rekla da je "to njena životna priča".

- On je čitao scenario, nije znao o čemu se radi do pre petnaest dana. Ona mu je jednog dana rekla: "Ja ću izaći u javnost, to je moja životna priča, istinita". Mislio je da je izmišljeno - objasnio je Bulić.

O seriji se nedavno dosta pisalo, a kako su izvori tvrdili ona će se zvati "Učitelj" i ekranizovaće brojne detalje traumatičnog iskustva mladih glumica koje optužuju Aleksića.

A post shared by Iva Ilinčić (@ivailincic)

- Milena Radulović odlučila je da otkrije sve što je doživela od Aleksića. Sela je i napisala scenario i uskoro bi trebalo da krene snimanje serije. Radni naslov serije je "Učitelj" i po svemu sudeći, tako će se i zvati. Biće tu sve detaljno ispričano, otkriće se verovatno i neki novi detalji. Radulovićeva se za takav korak odlučila kako bi, pored ostalog, ohrabrila sve devojke koje trpe seksualno nasilje da to i prijave. Da nijedna više ne doživi ono što je ona preživela - rekao je tada izvor.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.