Miljana pokušala da PROVALI Zoli u stan - Čolić izbezumljen od straha zbog Kulićeve: Prestani da me uznemiravaš

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 16:13

Miljana pokušala da PROVALI Zoli u stan - Čolić izbezumljen od straha zbog Kulićeve: "Prestani da me uznemiravaš"

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavljaju da divljaju u Beču, osvanuo novi snimak.

Diskvalifikovana učesnica Elite, Miljana Kulić, rijaliti je napustila pre nekoliko dana, a kako su mediji pisali, uputila se ka Beču, kako bi se konačno videla sa Lazarom Čolićem Zolom.

On je imanje u Šimanovcima napustio nešto ranije, samoinicijativno.

Iako je iznela brojne optužbe na njegov račun, Miljana ni dan-danas ne može da preboli Zolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je, čini se, rešila da pruži njihovoj ljubavi još jednu šansu. Kupila je kartu za Beč, spakovala stvari, a mi smo je uhvatila u avionu, tokom leta. Kulićeva je bila nestrpljiva da ugleda Čolića, pa je neprestano, tokom leta, ustajala, premeštala stvari, a putnici okolo su je opominjali i vikali na nju. Međutim, zadrugarka nije preterano marila za to.

Međutim, tamo stvari nisu išle onako kako je ona zamišljala, zbog čega je donela novu odluku.

Naime, sinoć je Miljana progovorila o odnosu sa Čolićem, pa otkrila detalje njegove prevare, zbog koje ga je napustila i otišla u hotel, a potom se vraća u Niš, kako bi spakovala stvari i ponovo ušla u sedmu sezonu rijalitija. Obelodanila je nove prepiske, o njihovom paklenom planu da zarade novac, a onda se oglasio i Zola, pa joj žestoko zapretio.

- Molim Vas, gospođo Miljana Kulić, da me ne uznemiravate, jer ovo nije Rajski vrt, nego Beč, a ja takođe nisam Drvo, pa da ti u 6h ispunjavam želje - napisao je Zola putem Instagram profila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Instagram/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.