Izvor: Scandal.rs, 31.Dec.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lude žurke: Ove zvezde vole razuzdan noćni provod

Nova godina polako ali sigurno kuca na naša vrata. Neki će ostati kod kuće u porodičnom okruženju ili sa prijateljima, drugi će novu 2016. godinu dočekati na trgovima svetskih metropola, a pojedini će u ponoć nazdravljati u nekom klubu ili restoranu. Ipak, neke holivudske zvezde poznate su po tome da ih obične žurke ne mogu zadovoljiti, te da im je potreban razuzdan noćni provod kako bi se dobro proveli.

Alkohol, droga i prostitutke gotovo obavezni su deo njihovih ludih žurki. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Pogledajte koje se to holivudske zvezde “ne štede” tokom provoda…

Čarli Šin

Svetom je nedavno odjeknulo javno priznanje poznatog holivudskog glumca, Čarlija Šina, da je HIV pozitivan. Dugo se šuškalo, a sada je glumac odlučio da prizna da je to istina. “Želeo bih da priznam da sam HIV pozitivan”, počeo je svoj razgovor Čarli za emisiju “Today” i istakao da su to do sada znali samo njemu bliski ljudi kojima je mogao da veruje. Kako se šuška HIV-om se zarazio na nekoj od razuzdanih žurki kojima je često prisustvovao ili organizovao, gde se ludo provodio uz obilje alkohola, lekova, narkotika i unajmljenih prostituki (čak i transseksualaca). Jednom prilikom uništio je nameštaj u sobi jednog njujorškog hotela, posle čega je poslat u bolnicu na posmatranje a potom pušten. Glumac je kasnije priznao da je bio pijan i pod dejstvom kokaina. Čarli je već nekoliko puta bio na lečenju od zavisnosti, ali neuspešno.

Koje još zvezde su poznate po razuzdanim žurkama pročitajte na portalu “Lepota i zdravlje”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.