Kap koja je PRELILA čašu - Ša ZGROZIO javnost udarcem na Uroša: Bolne reči odzvanjaju Elitom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 20:46

Kap koja je PRELILA čašu - Ša ZGROZIO javnost udarcem na Uroša: Bolne reči odzvanjaju "Elitom"

On je u besu izgovorio reči koje su Uroša slomile.

Poslednjih dana javnost je potresao sukob između Nenad Aleksić Ša i Uroša Stanića, koji je kulminirao teškim uvredama upućenim na račun Uroša. Ova drama je izazvala veliku pažnju javnosti, a detalje sukoba možete pročitati u nastavku teksta.

Sve je počelo kada je Ša javno izneo niz uvreda na račun Uroša, što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti. Ovaj incident je izazvao niz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reakcija, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o sukobu. Uroš je odlučio da se oglasi povodom ovog događaja, te je izneo svoje viđenje cele situacije.

- Pola njih koji misli me nisu naveli a misle da sam poltron to su uradili zato što ću im zatrebati. Prvi je Uroš, itekako je poltron jer ga je Maja izvukla iz kreveta a do juče je pljuvao na sva usta. Druga je Marija Malivuk i treća Nikola Lakić - rekla je Tamara.

- Kako te je tata maltretirao, trebao je jače, ljubav za tvog tatu - rekao je Ša.

- Šta si rekao, sram te bilo, da treba neko da me maltretira još jače, to je gnusno samo pokazuješ kakav si čovek - rekao je Uroš.

- Prva osoba je bila vrlo primetna na početku rijaltiija, usaglašavala je stavove sa Đedovićem a to je Milena Kačavenda, druga je Milenina podguzna muva Tamara TikTok, a treća je Uroš Stanić - rekao je Sloba.

- Slađa Bošković je najveći poltron, nastavi da varaš muža, ti ne odbijaš ku*čeve, ti si elita, zolina ki*a. Jovana pevačica je druga, toliko je zanimljiva da mora spletke da izmišlja i broj tri je Munjez - rekla je Malivuk.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.